Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Kurací šalát
Suroviny: 100 g majonézy, 1 PL horčice, 2 hlávky šalátu, 2 rajčiny, mäso z polovice uvareného kurčaťa, 1 šalátová uhorka, 3 natvrdo uvarené vajcia.
Postup: Do majonézy primiešame horčicu. Hlávkový šalát umyjeme a nakrájame ho na hrubšie pásiky. Uvarené mäso bez kože pokrájame na kúsky. Do misy dáme kuracie mäso, polejeme ho majonézovým dresingom, pridáme šalát, na kocky pokrájané rajčiny a všetko zľahka premiešame. Navrch pokladieme kolieska uhorky a štvrťky uvarených vajec.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.