Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale. Uvarené cestoviny scedíme a necháme odkvapkať. Na oleji speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme na pásiky pokrájanú papriku a dáme dusiť. Rajčiny sparíme, ošúpeme a pokrájame na kocky. Pridáme ich ku paprike, posolíme a udusíme spolu domäkka. Lečo dochutíme korením a pomiešame s cestovinami. Pekáč vymastíme, dáme doňho cestovinové lečo a vo vyhriatej rúre zapečieme.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.