Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Bravčovú pečeň odblaníme, umyjeme a pokrájame na tenké plátky. Plátky pečene vhodíme na 2 minúty do vriacej vody a potom necháme na site odkvapkať. Zblanžírované plátky pečene obalíme vo vínovom cestíčku a po kúskoch vypražíme na horúcom oleji z obidvoch strán. CESTÍČKO: hladkú múku, víno, vajce, soľ a namočený solamyl vymiešame na hladké cestíčko, husté ako na lievance. Vypražené plátky pečienky podávame s opekanými zemiakmi a tatarskou omáčkou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.