Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Čokoládové palacinky
Suroviny: 500 ml mlieka, 50 g kakaa, 3 vajcia, 200 g hladkej múky, štipka soli, olej, ovocný džem, práškový cukor, kompót.
Postup: V 1 dcl mlieka rozmiešame kakao. Ostatné mlieko necháme prevrieť a za stáleho miešania doň prilejeme rozmiešané kakao. Odstavíme z ohňa a necháme vychladnúť. Potom do kakaového mlieka primiešame vajcia, múku, štipku soli a vymiešame dohladka. Z cesta upečieme na pomastenej panvici palacinky. Upečené palacinky ponatierame džemom, zroľujeme, posypeme práškovým cukrom a podávame spolu s kompótom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.