Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Nemecké vyprážané rezne
Suroviny: 4 bravčové rezne zo stehna (po 150 g), soľ, korenie, hladká múka, 2 vajcia, 2 PL mlieka, strúhanka, 50 g tvrdého nastrúhaného syra, masť.
Postup: Rezne naklepeme z obidvoch strán, posolíme, okoreníme a obalíme v múke. potom ich namočíme vo vajíčkach rozšľahaných s mliekom a obalíme v zmesi strúhanky a nastrúhaného syra. Obalené rezne vyprážame na horúcej masti z jednej strany odokryté, potom rezne obrátime a z druhej strany vypražíme prikryté pokrievkou. Podávame so zemiakovými hranolkami, s kečupom a obložené čerstvou zeleninou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.