Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Zapekané cestoviny na americký spôsob
Suroviny: 400 g cestovín(malé kolienka), soľ, 250 g mletého bravčového mäsa, korenie, 1 čL mletej papriky, 1 cibuľa, masť, 2 PL rajčinového pretlaku, 100 g dusenej šunky.
Postup: Cestoviny uvaríme podľa návodu v osolenej vode a uvarené scedíme. Mleté mäso ochutíme mletým čiernym korením, mletou sladkou paprikou a najemno nasekanou cibuľou, ktorú sme spenili na masti. Premiešame, podlejeme trochou vody a udusíme domäkka. Uvarené cestoviny pomiešame s uduseným mäsom, pridáme pretlak, na razance pokrájanú šunku a spolu všetko prehrejeme. Zmes dáme do vymastenej zapekacej misy a zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame obložené čerstvým zeleninovým šalátom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.