Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Rýchla ovocná torta
Suroviny: 1 tortový korpus, 1 sáčok tortového krému s príchuťou vajcového koňaku, 4,5 dcl mlieka, 80 g Hery, 1-2 šľahačky v prášku, 1-2 stužovače šľahačky, maliny.
Postup: Podľa návodu urobíme krém, potrieme ním korpus a poukladáme naň nahusto maliny. Podľa návodu na sáčkoch urobíme stuženú šľahačku. Časťou šľahačky potrieme ovocie na torte a ostatnou šľahačkou navrch, ozdobne nastriekame hviezdičky. Nakoniec dozdobíme veľkými malinami a dáme zatuhnúť do chladničky.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.