Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Vyprážaný pór
Suroviny: 400 g póru, soľ, hladká múka, 1 vajce, 1 PL mlieka, strúhanka, masť alebo olej.
Postup: Čo najhrubší pór očistíme a spodnú časť odkrojíme od listov. Pór nakrájame na 2 cm hrubé kolieska a krátko predvaríme v osolenej vode. Potom scedíme a necháme na site dobre odkvapkať. Pripravený pór obaľujeme v múke, vajíčku rozšľahanom s mliekom a nakoniec v strúhanke. Obalený pór vypražíme na horúcom oleji dozlatista. Podávame s rajčinovým šalátom, zemiakovou kašou a obložíme sterilizovaným hráškom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.