Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Jogurtový krém
Suroviny: 1 veľký kelímok bieleho jogurtu (5 dcl), 100 g práškového cukru, 100 g mandlí, 1/2 kg banánov, šľahačka, čokoládová poleva na ozdobenie.
Postup: Jogurt vyšľaháme s cukrom a zľahka doňho zamiešame nasekané opražené mandle. Banány ošúpeme, pokrájame na kolieska a rozdelíme do pohárov. Zalejeme jogurtovým krémom a necháme zachladiť v chladničke. Zachladený krém dozdobíme šľahačkou a čokoládovou polevou. tak isto môžeme pripraviť aj z jahôd, malín ap.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.