Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Kukuričkový šalát
Suroviny: 250 g šunky, 150 g sterilizovaného hrášku, 250 g sterilizovanej kukuričky, 200 g mladých cibuliek, (šalotky), 2 PL oleja, 1 dcl kečupu, korenie, soľ, petržlenová vňať.
Postup: Šunku pokrájame na malé kocočky, pridáme na kocočky nakrájané cibuľky, hrášok, kukuričku, kečup, olej, dochutíme korením a podľa chuti prisolíme. Nakoniec hotový šalát premiešame a posypeme nasekanou petrželkou. Podávame s pečivom, alebo ako prílohu k pečenej hydine.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.