Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Ruský rajčinový šalát
Suroviny: 300 g rajčín, 250 g šalátovej uhorky, soľ, korenie, citrónová šťava, cukor, 1 kelímok (150 g) majonézy, petržlenová vňať.
Postup: Neolúpané uhorky a rajčiny dobre umyjeme a pokrájame na kolieska. Posypeme ich nasekanou petržlenovou vňaťou, pridáme majonézu, premiešame a podľa chuti ochutíme soľou, korení, citrónovou šťavou a cukrom. Znova šalát premiešame a dáme schladiť. Podávame najmä k prírodnému mäsu.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.