Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Sypaný hrnčekovy koláč švédsky
Suroviny: Cesto: 3 hrnčeky hrubej múky, 1 h práškového cukru, 1 prášok na pečenie, 3 PL kakaa, 350g Hery. Zmiešať muku, cukor a prášok, rozdeliť na 2 časti. Do 1. pridať kakao.
Plnka: 750g tvarohu, 3 vajcia,1 h mlieka, 1 h práškového cukru, 1 vanilka, citrónová kôra
Postup: Väčší plech potrieť hrubou vrstvou Hery /175g/, nasypať kakaovú zmes. Tvaroh, vajcia, cukor, mlieko, vanilku a citr.kôru vymiešať, navrstviť na kakaovú vrstvu, posypať druhou polovicou cesta. Zvyšok Hery nastrúhať navrch, piecť ,a 160 stupňov asi hodinu.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.