Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Tvarohový krémeš
Suroviny: Cesto: 200g masla/margarínu/, 300 g hrubej múky, 8 dkg pr.cukru, ? prášku do pečiva, 1 vajce
Plnka: 400 g tvarohu, 200g prelisovaných alebo strúhaných varených zemiakov, 150g práš. cukru, 1 vanilka, 5 žĺtkov
Sneh: 5 bielkov, 200g pr.cukru, vyšľahať nad parou
Postup: Cesto zmiesiť na doske, vyvaľkať na vymastený plech, upiecť. Plnku vyšľahať, dať na cesto, prekryť snehom, zapiecť.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.