Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Kuracie prsia s Nivou
Suroviny: 600 g kuracích pŕs, 200 g šunky, zeleninovú koreniacu zmes, grilovacie korenie, 1,5 dl vývaru, 100 g syra s modrou plesňou, 1 šľahačkovú smotanu, olej, petržlenovú vňať, mandle.
Postup: Prsia pokrájame na rezance, okoreníme ich , opečieme na oleji, pridáme vývar, šunku pokrájanú na rezance, kocky syra, smotanu a podusíme. Nakoniec pridáme opražené mandle a petržlenovú vňať.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.