Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Špagety s nivou
Suroviny: 1 balenie špagiet, slaninu, 100 g syra s modrou plesňou, 4 šampiňóny, oregano, mleté čierne korenie, 1 sladkú smotanu, 200 g šunkovej salámy, pažítku, olivový olej, parmezán.
Postup: Zo šampiňónov stiahneme šupku, pokrájame ich na malé kúsky a osmažíme na oleji. Osobitne opražíme slaninu pokrájanú na malé kocky, zalejeme smotanou, pridáme postrúhaný syr. Pridáme aj osmažené šampiňóny, korenie a oregano. Zmes prehrejeme a dáme na uvarené špagety. Porcie posypeme strúhaným parmezánom a na kocky pokrájanou šunkovou salámou. Ozdobíme pažítkou, alebo posekanou petržlenovou vňaťou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.