Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Plesnivec v lístkovom ceste
Suroviny: 400 g lístkového cesta, soľ, 4 lyžice kečupu, 1 pór, 4 malé syry s bielou plesňou, vajce, mletú červenú papriku.
Postup: Lístkové cesto rozvaľkáme a rozkrájame na 4 štvorce. Na každý dáme lyžicu kečupu, z pokrájaného póru, celý syr, kečup a pór. Vajce s paprikou rozšľaháme a predtým, ako cesto uzatvoríme, potrieme ním okraje. Potrieme aj povrch uzatvoreného syra. Zo zvyškov cesta povykrajujeme ozdobné lístky (srdiečka) a prilepíme ich na povrch. Potrieme ich vajcom. Upečieme v dobre vyhriatej rúre.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.