Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Bôčik ako omeleta
Suroviny: 1kg jemného bôčika nakrájať na rezančeky asi ako ? malíčka, 2 väčšie cibule nakrájať na polmesiačiky, 10 strúčikov cesnaku, 1 lyžička korenia, chili korenie, paprika, worcester, 2 lyžice škrobu, 4 celé vajcia
Postup: Všetko premiešať a nechať ležať aspoň 5 hodín, najlepšie 2 dni v chladničke. Potom na rozpálenom oleji tvoriť placky. Zvoľna osmažiť po oboch stranách.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.