Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Sojové kocky zalejeme vodou, pridáme vegetu a necháme variť asi 15 minút. Potom uvarené sojové kocky scedíme, dáme na sito a vymačkneme prebytočnú tekutinu. Na oleji speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme na pásiky nakrájané papriky, osolíme a necháme podusiť. Potom pridáme podusené sojové kocky, ošúpané na kocky pokrájané rajčiny, okoreníme mletým korením mletou rascou a lečo udusíme domäkka. Vajcia vyklepneme do pohára, rozšľaháme a a vmiešame do leča. Za stáleho miešania necháme vajíčka stuhnúť. Porcie leča na tanieri ozdobíme štvrťkami natvrdo uvareného vajca. Podávame s pečivom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.