Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Tofu na smotane s cestovinou
Suroviny: 200 g bieleho Tofu syra, 1 PL sojovej omáčky, 1 cibuľa, olej, soľ, korenie, mletá sladká paprika, 2 dcl mäsového vývaru (z kocky),1 zelená paprika, 2 dcl smotany, 1 PL hladkej múky, kečup a nasekaná petržlenová vňať na dozdobenie.
Postup: Tofu pokrájame na kocky, pokvapkáme ich sojovou omáčkou a premiešame. Necháme aspom 20 minút marinovať. Na oleji opražíme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme na krúžky pokrájanú papriku a za stáleho miešania opražíme. Zmes osolíme, okoreníme a posypeme mletou paprikou. Potom podlejeme vývarom a podusíme do polomäkka. K paprike pridáme pripravené Tofu a krátko povaríme. Do smotany zašľaháme hladkú múku, nalejeme na syr a za stáleho miešania necháme prevariť. Hotové Tofu podávame s cestovinami, pokvapkané kečupom a posypané nadrobno nasekanou petrželkou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.