Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
DIA morčacie mäso s hráškom
Suroviny: Pre 4 osoby: 250 g morčacieho mäsa, 2 PL oleja, 80 g mrazeného hrášku, 1 zarovnanú PL hladkej múky, soľ, korenie. CELKOVÁ ENERGETICKÁ HODNOTA: 3350 KJ, sacharidy, 18 g, tuk 17 g, bielkoviny 29 g.
Postup: Umyté a odblanené mäso osušíme a pokrájame na širšie rezančeky. Pripravené opečieme prudko na horúcom oleji. Opečené mäso poprášime hladkou múkou, osolíme a premiešame. Podlejeme horúcou vodou, pridáme hrášok a necháme podusiť.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.