Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Syrovo - zelerový šalát
Suroviny: 1 surový zeler /stačí malý lebo je moc aromatický, alebo prelejem horúcou vodou , alebo 2 minúty do vriacej vody/, 3 cibule, 3 zavárané uhorky, 2 tavené syry, 1 majonéza, soľ, zeleninová koreniaca zmes, mleté biele korenie
Postup: Očistený zeler postrúhame, postrúhame aj uhorky a nadrobno pokrájame cibuľu. Pridáme tavené syry roztlačené vidličkou, premiešame. Pridáme majonézu, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, korenie. Všetko rozmixujeme a podávame na opečenom celozrnnom toaste.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.