Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Kuracie rezance s pórom
Suroviny: 600 g kuracích prsíčok, biele mleté korenie, soľ, 1 stredne veľký pór, strúčik cesnaku, olej. (mleté biele korenie a soľ môžeme doplniť aj kockou kuracieho bujónu.)
Postup: Kuracie prsia pokrájame na rezance, posolíme, okoreníme, pridáme pretlačený cesnak a dobre premiešame. Necháme chvíľu uležať. Zatiaľ si pokrájame pór na malé kocočky. Odležané mäso prudko opečieme na horúcom oleji, pridáme nakrájaný pór (ak chceme teraz pridáme aj rozmrvený bujón) a spolu podusíme. Podávame s ryžou alebo s opekanými zemiakmi. Obložíme zeleninou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.