Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Zemiakové šaláty a nálevy na šaláty
Suroviny: 1 kg v šupke uvarených zemiakov, 1 paprika PCR, 1 cibuľa, 1 šalátová uhorka, 1/2 menšej hlávky kelu. NÁLEV: 1,5 PL preosiateho prípravku ZELKO, 100 g kryštáľového cukru, 1 dcl oleja, 1 dcl octu. POSTUP: Suroviny na nálev prevaríme a horúci nálev nalejeme na pokrájané šalátové suroviny. Premiešame a necháme 2 hodiny odležať.
Postup: RECEPT č.2: 1 kg v šupke uvarených zemiakov, 1 cibuľa, 1 čerstvá kapia, 2-3 sterilizované uhorky, 200 g čerstvej kapusty-nakrájanej na tenučké rezančeky. Všetko úhľadne nakrájať na kúsky! NÁLEV:1/2 dcl octu, 1 dcl oleja, 100 g kryštáľového cukru, 1 PL preosiateho prípravku DEKO. Suroviny na nálev prevaríme a horúce nalejeme na šalát. Necháme odležať.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.