Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Smotanovo-orechová zálievka na cestoviny
Suroviny: 500 g cestovín, 100 g vlašských orechov, 500 mL šľahačkovej smotany, 20 g hrozienok, 50 g masla, mleté čierne korenie, majoránka, soľ.
Postup: Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu. V kastrólku zohrejeme smotanu, pridáme nasekané vlašské orechy a povaríme 5 minút. Potom pridáme premyté hrozienka, ochutíme majoránkou, korením a osolíme podľa chuti. Zmes prehrejeme a nalejeme na maslom omastené uvarené a dobre scedené cestoviny.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.