Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Domáce Rafaelo
Suroviny: 1 celý tuk CERA, 250 g práškového cukru, 1 dcl vody, 250 g sušeného mlieka, ošúpané mandle alebo lieskové orechy, kokosová múčka na obaľovanie.
Postup: V 1 dcl vody rozpustíme tuk Cera, pridáme cukor, dobre vymiešame a odstavíme z ohňa. Do polo-vychladnutej hmoty primiešame sušené mlieko a vymiešanú hmotu necháme stuhnúť. Z hmoty tvarujeme guličky a do každej zatlačíme do stredu mandľu alebo oriešok. Sformujeme v dlaniach do úhľadnej guličky a obalíme v kokose. Necháme zatuhnúť v chladničke. Mandle alebo oriešky môžeme pred vložením krátko opražiť na troške oleja. Ale iba na bledo!
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.