Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Salámový šalát
Suroviny: 1/2 kg dietnej salámy, 4 väčšie sterilizované uhorky, 2 sterilizované feferónky alebo baranie rohy, 1/2 pohára sterilizovanej kápie, 1 veľká cibuľa, 2 PL oleja, 1 dcl kečupu, 1 PL soli, mleté čierne korenie, 1 PL cukru, 1 PL octu.
Postup: Salámu nakrájame na rezance, pridáme ku nej nadrobno nasekanú cibuľu, na rezančeky nakrájané feferóny, kapie a uhorky. Všetky suroviny zmiešať, pridať koreniny a pochutiny. Zmes dobre premiešame a hotový šalát necháme v chladničke uležať aspom 2 hodiny.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.