Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Kolienkový (cestovinový) šalát
Suroviny: 2 šialky uvarených kolienok, 5 ks stredne veľkých rajčín, 2 zelené sladké papriky, 1 šalátová uhorka, 3 strúčiky prelisovaného cesnaku, 1 pór, 1 viazanička reďkovky, 1 PL plnotučnej horčice, 1 PL jemnej vegety, 1 čL mletého korenia, 150 g syra Inovec -(alebo iný podobný údený syr), 200 g Moravského mäsa alebo Debrecínskej, 1 kelímok bieleho jogurtu, 1 malý pohárik tatarskej omáčky.
Postup: V mise zmiešame uvarené cestoviny, na rezance pokrájanú zeleninu, údeninu, syr a ostatné suroviny a pochutiny. Dobre premiešame a necháme v chlade uležať aspom 2 hodiny.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.