Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Vianočný perníkový závin.
Suroviny: Perníkové cesto -(recept na badyánové medovníky z openair), 1 pohár slivkového lekváru-(500g), 100 g bielej a 100 g tmavej čokolády, 150 g mletých orechov, práškový cukor na posypanie alebo čokoládová poleva.
Postup: Z perníkového cesta vyvaľkáme plát, ktorý natrieme slivkovým lekvárom, posypeme mletými orechami, (môžeme pridať aj sparené hrozienka). Na takto pripravený plát nastruháme nahrubo obidve čokolády a cesto zvinieme do závinu. Povrch závinu potrieme vajcom a upečieme vo vyhriatej rúre. Upečený závin posypeme práškovým cukrom alebo polejeme čokoládovou polevou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.