Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Cigánske rebierka
Suroviny: 500-600 g bravčového karé s kosťou, 50 g masti, 50 g údenej slaninky, cesnak, soľ, korenie, mletá sladká paprika.
Postup: Z karé nakrájame rebierka a naklepeme ich z obidvoch strán. Pripravené rebierka osolíme, okoreníme a posypeme mletou paprikou. Na masti mäso opečieme z obidvoch strán. Do výpeku pridáme na kocočky pokrájanú slaninku, prelisovaný cesnak a spolu podusíme domäkka. Podávame s opekanými zemiakmi alebo len s chlebom a polejeme na tanieri vypečenou šťavou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.