Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Ryžu uvaríme v osolenej vode. Tvaroh zmiešame s mliekom, pridáme uvarenú ryžu, múku, osolíme, okoreníme, pridáme 2 najemno nasekané mladé cibuľky a pomiešame. Ryžovú hmotu necháme odstáť na chladnom mieste. Papriky nakrájame na kocky, cibuľu na mesiačiky a spolu krátko opražíme na 2 Pl oleja. Potom osolíme a necháme vychladnúť. Zvyšné 2 PL oleja na panvici rozohrejeme, a na ňom opekáme menšie placky, vytvarované z ryžovej hmoty- z obidvoch strán dozlatova. Placky na tanieri obložíme paprikovým šalátom a posypeme zvyšnou jarnou cibuľkou pokrájanou na tenké kolieska.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.