Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Mrkvová nátierka s tvarohom a bielou reďkovkou
Suroviny: 100 g najemno nastúhanej mrkvy, 80 g nastrúhanej bielej reďkovky, 140 g tvarohu, 100 g masla, 2 vajcia uvarené natvrdo, pažitka, soľ.
Postup: Vmiešame tvaroh s maslom, pridáme nasekané vajíčka, nastrúhanú mrkvu a reďkovku a najemno nasekanú pažítku. podľa chuti osolíme a dobre premiešame. Natierame na krajce chleba alebo na pečivo.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.