Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Hubovo- zemiakové placky
Suroviny: 250 g čerstvých húb, alebo 25 g sušených húb, (sušené treba vopred namočiť !) 500 g zemiakov, 40 g hladkej múky, 1 vajce, masť, soľ, korenie,
majoránka, cesnak, kyslá kapusta.
Postup:
Huby nasekáme a podusíme na masti. Ošúpané zemiaky nastruháme na jemnom strúhadle, pridáme ku ním prelisovaný cesnak, vajce a múku. Ochutíme soľou, korením a
majoránkou. Nakonec pridáme nasekané huby a dôkladne premiešame. Pečieme na panvici z obidvoch strán dozlatista. Hubovo- zemiakové placky podávame s kyslou kapustou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.