Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Zapečené šampiňóny
Suroviny: 400 g húb, 1 cibuľa, zbytky bravčového pečeného mäsa, 50 g masti, 40 g slaniny,rasca, soľ, korenie.
Postup:
Očištené huby podusíme v osolenéj vode. Scedíme ich, nakrájame na väčšie plátky a pridáme na masti osmaženú cibuľku.
Osolíme, porascujeme a okoreníme. V pekáčiku z varného skla rozškvaríme slaninku, urovnáme na ňu pripravené huby
a povrch posypeme kocočkami bravčového prečeného mäsa. Pekáčik vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Zapečené šampiňóny podávame s varenými zemiakmi.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.