Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Cibuľu nadrobno pokrájame a osmažíme na masle. Pridáme huby a dusíme, pokiaľ sa neodparí prebytočná voda.
Rožky pokrájame a prelejeme vlažnou smotanou alebo mliekom a necháme nasiaknúť. Potom rožky rozmačkáme vidličkou a pridáme
k hubám. Pridáme vajcia, nastrúhaný syr, soľ, korenie, podľa potreby zahustíme strúhankou a dobre premiešame. Z hubovéj změsi
vypracujeme menšie placočky, ktoré vypražíme na rozpálenom oleji z obidvoch strán doružova.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.