Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Ľadová čokoláda
Suroviny: 250 g 100% stuženého tuku, 50 g čokolády na varenie, 50 g kakaa, 3 celé vajcia, 3 PL práškového cukru, 1 vrecúško vaniľkového cukru.
Postup: Tuk, čokoládu, a kakao rozpustíme nad vodným kúpelom. Vajcia s oboma cukrami vyšľaháme do hustej peny. (šľahačom) Do vyšľahaných vajec zašľaháme rozpustenú čokoládu. Zmes dáme do cukrárskeho zdobiaceho vrecka a striekame ozdobne do papierových košíčkov. Upozornenie- hmota rýchlo tuhne, preto musíme pracovať čo najrýchlejšie. Naplnené košíčky dáme zatuhnúť do chladničky.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.