Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Jemná torta z medu
Suroviny: 4 žĺtky, 100 g medu, 100 g cukru, 2 lyžice vody, 150 g hrubej múky, tuhý sneh zo 4 bielkov, štipku sódy bikarbóny, čokoládovú polevu
Postup: Žĺtky, med, cukor vyšľaháme do peny, pridáme studenú vodu a múku so sódou bikarbónou striedavo s tuhým snehom. Zľahka zamiešame a vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy. Pečieme pri miernej teplote asi 3/4 hodiny. Vychladnutú tortu naplníme krémom a polejeme čokoládovou polevou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.