Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Olúpané jablká postrúhame, pridáme 2 dl vody, cukor a uvaríme na kašu. Zlaté klasy rozmiešame v 2 dl vody, pridáme do ovocnej kaše a 2 minúty povaríme. Dno okrúhlej tortovej formy vyložíme piškótami. Piškóty pokvapkáme rumom. Zalejeme teplou jablkovou kašou. Vrstvu a postup opakujeme 4-krát. Po vychladnutí a stuhnutí jablkovej plnky tortu vyklopíme na pracovnú dosku a oblejeme čokoládovou polevou. Pred podávaním ozdobíme šľahačkou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.