Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Vínová polievka
Suroviny: 4 dl bieleho vína, 3 vajcia, šťavu z polovice citróna, 80 g práškového cukru
Postup: Vajcia rozmixujeme alebo rozšľaháme so studeným vínom, pridáme cukor, citrónovú šťavu a za stáleho miešania zohrievame na miernom ohni. Keď sa polievka pomaly zohriala, môžeme plameň zosilniť. Polievku miešame, kým sa nezačne peniť, potom ju odstavíme, ale ešte stále miešame, až kým sa trochu neochladí. Podávame s detskými piškótami.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.