Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Milánske zemiaky
Suroviny: 700 g zemiakov, 2 menšie cibule, 250 g cestovín, 3 PL kečupu, 1 čl mletej papriky, 5 strúčikov cesnaku, morská soľ, 4 lyžice olivového oleja
Postup: Surové očistené zemiaky pokrájame na kocky. Na oleji speníme nadrobno nasekanú cibuľku, pridáme červenú mletú papriku, zemiaky a krátko spolu osmažíme. K zemiakom pridáme uvarené scedené cestoviny, osolíme, spolu krátko podusíme, až zemiaky zmäknú. Do hotových zemiakov si primiešame rozotretý cesnak a kečup.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.