Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Karí dresing
Suroviny: 100 g bieleho jogurtu, 50 g majonézy, šťava z 1/2 citróna, 1 PL kečupu, 3 - 4 čl kari, soľ, mleté čierne korenie, zväzok pažítky, cibuľa
Postup: Cibuľu nadrobnúčko nasekáme, pridáme jogurt, majonézu, citrónovú šťavu a kečup. Zmes ochutíme soľou, korením a karí korením. Pažítku nadrobno nasekáme, polovicu dáme do dresingu a druhou polovicou posypeme šalát poliaty dresingom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.