Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.

Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.




Bravčové mäso

Kyseľ

Suroviny: 2,5 kg bravčového pliecka, 5 l vody, soľ, 250 g sušených húb, 50 g sušených sliviek, 1 l kapustovej vody, 2 poháre smotany, 4 PL hladkej múky

Postup: Na kocky pokrájané mäso uvaríme v osolenej vode. Pridáme vopred namočené huby a slivky. Keď je mäso mäkké, zatrepeme ho so smotanou s múkou a kapustnou vodou. Varíme ešte 10 minút.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 16. 07. 2009 | 3015 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (18729 hl.)
 
Jednoduché (6029 hl.)
 
Lacné (5830 hl.)
 
Overené - tradičné (5436 hl.)
 
Je mi to jedno (5375 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 41399
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server