Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Ryžové rolky
Suroviny: 200 g ryže, 50 g vareného údeného mäsa, 20 g sušených uvarených húb, 1 cibuľA, 2 vajcia, korenie, soľ, strúhanka, olej, masox
Postup: Nadrobno nasekanú cibuľku opražíme na oleji, pridáme ryžu, pokrájané mäso, huby, korenie a bujón uvarený v 4,5 dl vody. Prikryté dusíme, až ryža zmäkne. Z masy tvarujeme po schladení valčeky, ktoré obaľujeme v rozšľahaných vajciach a strúhanke. Pripravené ryžové rolky vypražíme na oleji a podávame napríklad s rajčinovou omáčkou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.