Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Mleté hovädzie rezne narýchlo
Suroviny: 500 g hovädzieho mäsa, 2 žĺtky, 1 cibuľa, soľ, korenie, 2 veľké zemiaky, hladká múka, olej.
Postup: Zemiaky očistíme, pokrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Mäso 2x pomelieme, potom pomelieme vychladnuté uvarené zemiaky, cibuľu a pridáme k mäsu. Zmes podľa chuti osolíme a okoreníme. Dobre premiešame a zo zmesi vyformujeme rezne veľkosti dlane. Obalíme ich v hladkej múke a na horúcom oleji vypražíme z obidvoch strán dozlatista. Podávame so zemiakovou kašou a hlávkovým šalátom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.