Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Kuracia špecialitka
Suroviny: kuracie stehná horné, cibuľa, cesnak, zelená paprika, Rajčiny v konzerve (ale môžu byť aj čerstvé a plus trošku pretlaku),olivy, mozzarella, soľ, mleté čierne korenie, oregano, olej, trošku vody....
Postup: Umyté stehienka osolíme, okoreníme a posypeme oregánom ...Pridáme zeleninku t.j. cibuľka, cesnak a paprika..Pridáme olivy, ..Pridáme obyčajné Tesco rajčiny v rajčinovej omáčke....Mozzarellu.....Trošku oleja a vody....Prikryté dusíme v rúre cca 40-50 minút a potom odkryjeme a zapečieme ešte asi 10 minút....Podávame s ryžou alebo s opekanými zemiakmi.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.