Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Šťavnaté vyprážané kuracie rezne v kyslej smotane
Suroviny: 4 kuracie prsia,1 kyslá smotana,3 strúčiky cesnaku,1 vajce,30-40 dkg postrúhaného syra, olej na vyprážanie, strúhanka na obalenie, soľ, korenie
Postup: Kuracie prsia si pozdĺžne rozrežeme na 2 tenšie kusy ,vyklepeme, osolíme a okoreníme.
Pripravíme si marinádu z 1 kyslej smotany,1 celého vajca a 3 roztlačených strúčikov cesnaku.
Kuracie prsia vložíme do marinády a necháme odležať 2 hod. ( alebo aj celú noc)
Po vybratí z marinády ich obalíme v postrúhanom syre, následne v strúhanke a vypražíme na oleji dozlatova.
Výborný recept, mäso aj po vypražení ostane mäkučké a šťavnaté.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.