Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Marináda na kuracie mäso
Suroviny: 3 vajcia, 1 ČL soli, 2 ČL horčice, olej, 2 stručiky cesnaku, kari korenie, bazalka, oregano, vegeta, sójová omáčka, majoránka - táto dávka surovín postačí na 1,5 kg mäsa. Marinované mäso je vždy chutnejšie, krehkejšie a v chladničke vydrží v marináde aj viac dní.
Postup: Kuracie prsíčka umyjeme a nakrájame na rezance. Do misky si dáme všetko potrebné na marinádu a premiešame. Naložíme mäso, pomiešame a dáme marinovať do chladničky. Namarinované mäso následne opražíme prudko na horúcom oleji a máme rýchlo pripravené jedlo.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.