Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Kuracie azu
Suroviny: 5-6 porcií kuracích prsíčok, 2 cibule, po 2 lyžičky horčice, kečupu, mletej červenej papriky, 1 PL worcestrovej omáčky, soľ a korenie.
Postup: Kuracie prsia pokrájajte na pásiky, cibule nasekajte nadrobno a všetko spolu premiešajte. (môžte pridať aj štipku cukru. Nechajte aspoň 1/2 hodinu odležať ! Potom na troške rozpáleného oleja opečte mäso domäkka.Podávajte s ryžou alebo so zemiakovou kašou. Na prípravu "Azu" môžete použiť aj bravčové mäso, v tom prípade ho ešte po opečení duste cca 45 minút - domäkka...
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.