Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Špagety s olivovou zmesou
Suroviny: Balíček špagiet, 1 lyžica kapár, 3 lyžice čiernych olív, 2 čili papričky, 5 strúčikov cesnaku, petržlenová vňať, citrónová kôra, šťava z polovice citrónu, tvrdý strúhaný syr na posypanie.
Postup: Zmiešame nasekané kapary, pokrájané olivy bez kôstok, najemno nasekané čili a petržlenovú vňať s citrónovou kôrou, prelisovaným cesnakom a citrónovou šťavou. Dochutíme soľou, korením a poriadne premiešame. Zmes necháme chvíľu odstáť a potom ju zmiešame s uvarenými špagetami.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.