Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Cestovinový šalát s kuracím mäsom
Suroviny: 1 balíček cestovín - nezáleží na tvare, 500 g kuracích pŕs, menšia čínska kapusta, 250 ml majonézy, biely jogurt, soľ, karí korenie, sladká paprika, mleté čierne korenie.
Postup: Koracie prsíčka umyjeme, nakrájame na rezančeky a dáme podusiť. Osolíme, pridáme troška mletej papriky, mletého čierneho korenia a karí korenia. Dusíme aspom 20 minút, pokiaľ mäso nezmäkne. Medzitým uvaríme cestoviny podľa návodu na obale. Kapustu si umyjeme a nakrájame. Spolu s uvarenými a odkvapkanými cestovinami dáme do väčšej misy. Pridáme majonézu, biely jogurt a k tomu udusené mäso. Všetko spolu premiešame a podľa chuti dokoreníme. Môžeme ihneď podávať alebo necháme postáť. Skladujeme na chladnom mieste. Doba prípravy je približne 1 hodina.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.