Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Trasena torta
Suroviny: * 2 balíky pudingu bez varenia dr.oetker - créme olé vanilkový
* 2 šľahačkové smotany
* 2 konzervy ovocia aj so šťavou
/mandarinky, alebo ananás/
* 1 tortový korpus
* 1 šľahačková smotana v prášku + 3 dcl mlieka
Postup: Do misky, ktorú môžme uzavrieť a nehrozí, že z nej bude kvapkať /ja používam tzv. misku kysku/ dáme dve šľahačkové smotany, dva balíky pudingového prášku Dr.Oetker Créme Olé a pridáme konzervované ovocie i so šťavou. Misku uzavrieme a trasieme /odtiaľ názov/. Po krátkej chvíľke pocítime, že prísady v miske zhustli a vznikol krém. Týmto krémom potrieme tortový korpus. Krém je dosť tuhý, takže korpus nemusí byť vo forme, nerozlieva sa. Vrch potrieme šľahačkou pripravenou z prášku podľa návodu na obale. Dáme vychladnúť do chladničky a maškrta je hotová. Dobrú chuť.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.